U bent hier

Personalia

Een eerste kennismaking met uw behandelaar

Marjolein Stil

Graag stel ik me aan u voor.

Mijn naam is Marjolein Stil. Ik ben in ’s Gravenhage geboren in 1955. In 1973 ben ik in Nijmegen taal- en letterkunde gaan studeren en ben afgestudeerd in 1983. Als docente Spaans heb ik sindsdien op verschillende plekken gewerkt. Vanaf medio januari 2013 werkte ik voor mezelf en gaf taaltrainingen aan privé groepen. M.i.v. 1 januari 2022 ben ik gestopt met deze activiteit.

Daarnaast voer ik sinds 2003 een praktijk in natuurgeneeskundige therapie. Hiervoor heb ik een gedegen HBO-opleiding gedaan aan het Johan Borgman College te Utrecht. Vanaf september 2014 t/m maart 2015 heb ik een CPION nascholing Medische Basiskennis gedaan, zodat ik ook na 2017 vergoed bleef. M.i.v. 1 januari 2022 heb ik afscheid genomen van de beroepsvereniging en dientengevolge worden mijn consulten niet langer vergoed.

In mijn praktijk komen veel mensen met stressgerelateerde klachten. Naast de energetische behandeling leer ik mijn cliënten stresssymptomen te signaleren en wat ze eraan kunnen doen. Om betere gesprekken te kunnen voeren ben ik  in 2008 gestart met een opleiding tot basiscounselor/coach. In juli 2009 heb ik deze afgesloten met een diploma. In mei 2010 heb ik mijn diploma als stress- en burnoutcounselor gehaald, een logisch vervolg van wat ik al deed.

M.i.v. november 2021 ben ik als therapeut ingeschreven bij het NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg).
Bij geschillen en klachten in zorg en welzijn kunt u zich wenden tot Quasir.

Naast de vereiste jaarlijkse Medische Basiskennis bijscholingen heb ik Oplossingsgerichte Counseling, Rouw- en Verliescounseling en Emotionally Focused Therapy ,een nieuwe vorm van relatiecounseling gedaan
Indien voor u nog niet duidelijk is wat de termen counseling en healing inhouden, kunt u, voor meer informatie op bovenstaande knoppen klikken.