U bent hier

Personalia

Een eerste kennismaking met uw behandelaar

Marjolein Stil

Graag stel ik me aan u voor.

Mijn naam is Marjolein Stil. Ik ben in ’s Gravenhage geboren in 1955. In 1973 ben ik in Nijmegen taal- en letterkunde gaan studeren en ben afgestudeerd in 1983. Als docente Spaans heb ik sindsdien op verschillende plekken gewerkt. Vanaf medio januari 2013 werk ik voor mezelf en geef taaltrainingen aan privé groepen. Bedrijfstrainingen op maat zijn ook mogelijk.

Daarnaast voer ik sinds 2003 een praktijk in natuurgeneeskundige therapie. Hiervoor heb ik een gedegen HBO-opleiding gedaan aan het Johan Borgman College te Utrecht. Vanaf september 2014 t/m maart 2015 heb ik een CPION nascholing Medische Basiskennis gedaan, zodat ik ook na 2017 vergoed blijf.
Hoe dat zo allemaal gekomen is kunt u lezen onder de knop Healing.

In mijn praktijk komen veel mensen met stressgerelateerde klachten. Naast de energetische behandeling leer ik mijn cliënten stresssymptomen te signaleren en wat ze eraan kunnen doen. Om betere gesprekken te kunnen voeren ben ik  in 2008 gestart met een opleiding tot basiscounselor/coach. In juli 2009 heb ik deze afgesloten met een diploma. In mei 2010 heb ik mijn diploma als stress- en burnoutcounselor gehaald, een logisch vervolg van wat ik al deed.

Voor de energetische therapie sta ik geregistreerd bij de RBCZ onder nummer 109066R. 
Sinds 1 januari 2015 ben ik  aangesloten bij de beroepsvereniging voor energetisch therapeuten, de VVET. (registratienummer:14023).
Bij geschillen en klachten in zorg en welzijn kunt u zich wenden tot Quasir.

Als bijscholingen heb ik gedaan: Oplossingsgerichte counseling, Rouw & Verliescounseling en in april/mei 2012 : Emotionally Focused Therapy, een nieuwe vorm van relatiecounseling. MBK Cpion. Tevens behaal ik ieder jaar de vereiste bijscholingspunten op het gebied van Medische Basiskennis. 
Indien voor u nog niet duidelijk is wat de termen counseling en healing inhouden, kunt u, voor meer informatie op bovenstaande knoppen klikken.